Første forsøg som skulptør (Not quite Canova yet!)

Jeg har ingen mulighed for at brænde ler, men har heldigvis opdaget, at man i min kære panduro kan få selvhærdende ler. Jeg ville naturligvis allerhelst arbejde i marmor og pludselig blive Thorvaldsen eller Canova, men det ene er for dyrt, det andet umuligt. Så jeg har købt lidt hvidt ler og gjort mit første forsøg siden gymnasiet.

Modellen, jeg har arbejdet efter, er fra en bog med nøgen-model-fotos til kunstbrug – den vender jeg tilbage til i et senere indlæg –  herunder ses den model, jeg har brugt.

Og her er så mit ydmyge forsøg – det tog ca. 20 minutter, så turde jeg ikke bruge mere tid på det, af frygt for at det ville få mig til at forvente større tilfredshed med resultatet. Hvis det er et resultat af blot tyve minutter, så kan man vel være tilfreds med næsten alt! Benene er for flade og, ja, jeg er IKKE tilfreds. Men jeg synes, jeg har ramt noget smukt i holdningen. (Der dog ikke stemmer overens med modellens) Måske skyldes det, at hun blev ved med at vælte bagover, mens jeg arbejdede på hende 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Øvelser, Skulptur. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s