Rejseminde

Siden min hensigtserklæring har jeg ikke alene fået begyndt maleriet som planlagt, men også arbejdet på maleriet 2 gange siden. Jeg er ikke helt tilfreds, og det er ikke rigtigt noget “værk” synes jeg. Mere som et rejseminde om en smuk dag et smukt sted.  Efter en søgning på nettet har jeg fundet kirkens navn: St. John’s Smith Square. Den ligger i Westminster.

(Man kan selvfølgelig diskutere, om malerier nogensinde er mere end visuelle indtryk, man selv har opbygget et forhold til og opnået en genkendelse af noget i (i mit tilfælde noget smukt, i andres evt. noget godt/grimt/sandt/mærkeligt/fornemmelse af noget ukendt) men af en eller anden grund virker malerier af arkitektur mærkeligt som endelige værker. Det korte af det lange er, at det nok ikke kommer på min salgshjemmeside, med mindre mit forhold til det ændrer sig.

Lyset skal gerne forkomme knivskarpt, himlen iskoldt lyseblå og de krogede træer som forvoksede bonsai-træer. Det var planen, her er resultatet:

St John Smith Square, efterår (60×70)

Grunden til min tavshed her på bloggen er som sædvanligt, at når man arbejder overtid på et sted giver det undertid på andre fronter… Men jeg har nu ikke ganske syltet maleriet. Jeg har skabt et større værk (kvalitetsmæssigt synes jeg selv, men objektivt set også 100×130) som jeg også vil have lov at blære mig med her:

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Kunstfilosofi, Oliemaling, Rejser. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s