Planer om postkort

Jeg har fået lavet nogle kort af nogle af mine malerier. De er A5-størrelse og jeg er ret glad for dem. Jeg har aldrig rigtigt fået taget mig sammen til at sælge nogle af de postkort, jeg før har fået lavet, men jeg synes, at de to malerier herunder udgør en fin duo, hvor det nederste er som en “lup” til de efterårsfarver, der bruges i det øverste, som kunne være fint som en lille pakke med fire kort – to af hver – med komvolutter til i alt 50-60 kr. Jeg skal have trykt lidt flere, for jeg har allerede brugt de fleste af dem, jeg har fået lavet som “prøvetryk”, selv. Når det er gjort, vil jeg sætte dem til salg på min salgshjemmeside juliefredborg.dk.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har den voldsomste fanskare eller de vildeste besøgstal – akademiet er en hyggelig lille blog – men det kunne være en billig måde for nogen at få lov at se lidt på nogle af mine bedste malerier. Hvem ved, det kunne jo glæde nogen 🙂

Jeg skal også have lavet en brochure, der kan bruges ved mine udstillinger, og så skulle jeg måske lave nogle plakater også. Nu starter jeg med postkort af disse to fine malerier.

Kirsebærtræ ved sø. Efterår. Olie på lærred (90×120)

DSC05408

Røde blade og blå himmel, olie på lærred (60×80)

Papirskilp

Jeg siger til, når de er til salg på min hjemmeside, men man kan da også godt reservere, hvis man vil 🙂

Fortsat glædelig december!

English recap: I have had a couple of my paintings printed on A5 greeting cards, and was very pleased with the result. I think the two motives above make a fine couple and I shall soon announce a possibility of buying them in a package of 4 cards (2 of each motive) with envelopes at the cost of 50-60 DKr. Who knows, it may make someone happy. Merry December!

Dette indlæg blev udgivet i Oliemaling, PR. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s