En fin fernisering den første februar

Udstilling

Her på kyndelmisse-dag, kan jeg varme mig ved tanken om den dejlige fernisering, min udstilling i Arden Kulturhus fik igår. Der var frokost, vin, kaffe og ikke mindst dejlig lys og sød jazz-musik fra Live Foyn Friis og Kenneth Dahl Knudsen.

Jeg skulle også sige et par ord om min kunst, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige, før jeg gjorde det, og nu kan jeg ikke huske, hvad jeg fik sagt. Min arme ammehjerne kan ikke indeholde dispositioner. Men min søster sagde bagefter, at jeg talte i hele sætninger, hvilket da må være en fordel 🙂 Og jeg tror nok, jeg lagde ud med at sige, at der er en grund til, at jeg maler og ikke taler, når jeg ser noget smukt (jeg er bedre til det første end det andet!)

Det var også lidt af en opgave at få malerierne op, eftersom de skulle transporteres fra begge ender af landet til Arden, og mine hænder var fulde af baby, både før, under og efter ophængning. Det blev et helt familieforetagende, hvor min søster, og min mor var uundværlige.

Jeg fik desværre først taget fotos, efter at oprydningen var gået igang, men udstillingen kan ses indtil den 28. februar, dog uden musik 🙂

DSC09221

Tak til Arden Kulturhus for et godt arrangement og lån af den dejlige lyse sal til at fremvise mine malerier.

Dette indlæg blev udgivet i Oliemaling, PR, Udstilling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s