Babyskitser IV

Så producerede jeg lige 2 skitser mere af babyer, der er fine skitser af babyer, men ikke rigtigt ligner min baby. Måske det ligner en andens? I så fald var det ikke med vilje.

Baby i sofa

blyant (2h + 5b til de teknisk interesserede, hvis der skulle være sådan nogle derude)

SCAN0178

Baby med prikker

blyant (2h +5b)

SCAN0179

Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det da også er meget sværere at portrættere babyer end voksne mennesker. Men det synes jeg faktisk ikke. Og måske kunne jeg også sagtens opnå portrætslighed, hvis ikke jeg på en eller anden måde mister interessen/føler mig færdig, når den tegning, jeg er i gang med, har opnået at være pæn i sig selv.

På den måde minder jeg faktisk lidt om grækerne. De var også tilfredse, bare det var pænt. Mere om det senere. Jeg arbejder i øjeblikket på et indlæg om græsk oldtidskunst, et emne jeg har læst om de sidste par måneder 🙂

______

(English recap: Two new sketches depicting babies that do not look like my baby but which (the drawings) are aesthetically pleasing. I expect I might be able to reach more likeness if I took the time. I just seem to lose interest when the drawing in itself pleases me. The old Greek people demanded no more either… I am currently working on a post about Greek art.)

Dette indlæg blev udgivet i tegning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s