Fra atelieret: Nye makro-ribs

Selvom der er så stille her på bloggen, og på trods af andet arbejde og baby, så får jeg faktisk også kreeret en del ( i al fald set i lyset af de to nævnte omstændigheder). En del af tingene er blot en del af mere langsigtede projekter – der er bl.a. et indlæg på vej om romersk kunst (om ikke længe ventet, så længe forberedt), et indlæg om Pompeii med skitser fra mit besøg der, og så det andet indlæg om “Grammar of Ornament”. Desuden har jeg været på ikke mindre end tre museer indenfor den sidste måned; Glyptoteket, hvor jeg så en fascinerende udstilling om antikke skulpturers oprindelige farver, Davids samling, hvor jeg særligt kiggede på islamisk kunst og sidst men ikke mindst Ordrupgaard, hvor jeg beundrede en særudstilling om Carl Larsson. De besøg skal også lige tygges på, og så skrives om.

I søndags var jeg i atelieret for at færdiggøre mit første større maleri malet over to male-gange i laaang tid. Når man ikke maler så tit, kan det være svært at fastholde engagementet i et maleri over flere uger, synes jeg. Men motivet, jeg havde valgt, har jeg malet før, jeg véd, det virker, og jeg var ret sikker på, at det netop ville gøre sig godt i stor størrelse.

Og det lykkedes, synes jeg. Her er tre mobilfotos – to nærbilleder og et med hele kompositionen af ribs, blade, himmel og sol.

Maleriet er 100×130.

image-44 image-46 image-41

Dette indlæg blev udgivet i Oliemaling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s