Den evige tomatplante

Jeg havde egentlig tænkt mig at lave et indlæg om to oliemalerier, jeg har malet færdig netop idag, men det er gråvejr udenfor, og hverken min mobil eller mit kamera vil lave et fotografi, jeg synes, kan dokumentere dem i tilstrækkelig grad.  Jeg er ellers SÅ stolt over at have malet dem færdig, for jeg har gået rundt om den varme grød i en hel uge nu og malet akvareller i stedet for olie, fordi jeg var bange for at male videre på oliemalerierne. Den første omgang maling var nemlig så lovende, at jeg var bange for at komme til at ødelægge dem ved anden redigering. Det synes jeg ikke umiddelbart, jeg fik gjort. Men jeg må altså vente til at lyset bliver bedre og tage et par billeder her til bloggen. I stedet vil jeg vende tilbage til den evige tomatplante…

For lidt under et år siden lavede jeg et indlæg om min stædige tomatplante – og et maleri af den. Kort efter udførte jeg denne lille akvarel efter samme motiv, som blev en del bedre end oliemaleriet og som jeg fandt, da jeg og min familie flyttede her i Juli.

Akvarel, mindre end en A4, på almindeligt papir

Den evige tomatplante

Af en eller anden grund synes jeg bare, kompositionen fungerer, så jeg tror, den har fortjent at blive blæst op i en større akvarel en dag. Det er naturligvis inspireret af japanske træsnit, det kan man vist godt se.

Oliemaleriet er for længst malet over. Vistnok af noget der blev bedre. Eller smidt ud.

_____

English recap: I would have liked to introduce two new oil paintings I finished today but the weather and therefore light do not allow taking acceptable photos for documenting them here. So instead I am introducing a small water colour which I made almost a year ago but only found when I and my family moved house in July.

Dette indlæg blev udgivet i Akvarel og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s