2 akvareller: Palermo

I foråret var jeg med min familie på dejlige Sicilien. Vi boede i Palermo og nåede ikke så langt omkring på øen, som jeg håber, jeg senere vil få lejlighed til, men vi nød varmegraderne i byens parker, og så er der bare noget eksotisk og dragende over byer kantet med bjerge – de kan skimtes under skyerne på det nederste aften-motiv fra byen.

Palmepark i Palermo, akvarel og blæk, ca. 18×22 (allitteration ftw 🙂 )

palermo

Palermo, aften, udsigt fra terasse, akvarel, gouache og blæk, 18×24

palermo

I dag har jeg også arbejdet på en skitse til en illustration til Karen Blixens “Sorg-Agre”. Jeg arbejdede længe med lyset og mørket i motivet, og synes langsomt jeg kom nærmere en endelig udformning, måske mere som resultat af en masse ting, der ikke ville lykkes end af, at jeg fandt det helt rigtige udtryk, dog. Derfor er det også svært at sige om det lykkedes – men jeg er stolt af, at jeg fik arbejdet så længe med noget, jeg har frygtet lidt. Skitsen kommer senere herinde, jeg skal lige prøve lidt mere forskelligt af, f.eks en anden vinkel, jeg tror også kunne fungere, noget med farver og en mere vignet-agtig udformning.

_________

English recap: I visited Sicily last spring, and lived in Palermo while I was there. These two watercolours are of motives from this city. Today I have also been working for a long time on an illustration for Karen Blixen’s “Sorg-Agre”, but I am not done trying out angles, colours and style for the scene.

Dette indlæg blev udgivet i Akvarel, Rejser, Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s