Akvarel/Gouache: Benincasa

Det kan da godt være, jeg bare skulle kaste håndklædet i ringen og konvertere til mommy-blog-genren alligevel… for det er da godt nok svært at lade som om, det ikke er en stor udfordring at få malet noget som helst jeg føler, jeg kan være bekendt, mens mine børn får tænder, skoldkopper og andre sygdomme i hobetal (jaja, jeg ved godt tænder ikke er en sygdom, men jeg skulle hilse og sige fra min baby, at det gør pokkers ondt!).

Dette maleri har jeg malet af ca. tre rimeligt korte omgange, hvilket altid er pinefuldt, så ligger det nemlig og glor uhyggeligt utilfredsstillende ufærdigt på mig inde på mit atelier, der desværre er gennemgangsrum ud til puslebordet, så jeg får rig mulighed for at se alle de ting, jeg ved skal forbedres, og som jeg ved liiige, hvad jeg skal gøre ved, hvis jeg nu bare lige kunne få lov…  men bare ikke lige nu.

Det kan da godt være, jeg burde lære rigtigt at nyde processen i stedet, men det er altså bare ikke lige sådan mit forhold til at male er. Slet ikke, når jeg får malet så lidt som jeg gør lige for tiden.

Nå, tilbage til kunsten. Motivet er byen Benincasa, en lille bjerglandsby nær Salerno, på Amalfikysten, hvor jeg boede på en ferie i 2014.

Jeg synes, den blå himmel var for massiv til akvarel og måtte “kalkes på” med den intransparente gouache. Nu er jeg så i tvivl om jeg bare skulle have malet det hele i min bastante oliemaleing istedet, men her er i al fald i første omgang akvarel/gouachen.

Benincasa (Akvarel, blæk, gouache)

benincasa5

____________

English recap: Considering conversion to mommyblog-genre, as it is a very real challenge these days getting any art done while also attempting to be a mom. In this post I present a watercolour depicting the small mountain village  Benincasa on the Amalfi coast.

Dette indlæg blev udgivet i Akvarel, Gouache, Rejser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s