Croquis den 29. maj 2018

For et par uger siden var der sidste omgang croquis på huset i Hasserisgade dette semester. Jeg var kommet af sted lidt uforberedt. Jeg havde ikke akvarelpapir med som planlagt, og havde knap nok almindelig papir med.

Jeg lagde ud med blæk og afsluttede med blyant, fordi jeg synes, det gik ret dårligt. Jeg synes ikke, det blev så meget bedre af at skifte medie. Alt i alt synes jeg faktisk ikke, det helt lever op til mit vanlige niveau. Men jeg tror stadig, at øvelsen er noget værd. Her er i al fald alt, hvad der kom ud af det.

1 minut

Her er figurerne i 1, 2 og 5 nok bedst, men der er noget fedt ved den sidste figur, som på grund af rettelsen virker som om den er set fra flere vinkler, eller som om figuren er i bevægelse.

3 minutter

Her synes jeg faktisk de alle sammen er ret mislykkede. Stillingen i nr. 4 var virkeligt flot, men jeg fik ikke plads nok til armene.

5 minutter

Her er  3 og 5 bedst, synes jeg, og jeg er faktisk rigtigt fornøjet med den “krølle”, der ligesom udgør hovedet på nr. 5.

10 minutter

Jeg synes faktisk at antydningen af hænder og fingre i disse tegninger er fin.

20 minutter

EPSON MFP image

Her brugte jeg til allersidst lidt rødt og gult farvekridt men uden den store succes, for det blev egentlig bare mere gråt og gnidret af det. Når det er sagt, så synes jeg faktisk skyggerne er lagt fint til at definere kroppens form, på trods af det ret lille format jeg arbejdede i (pga. mangel på papir).

___________________

(Recap in English: In this post I present the results of the last round of croquis this semester)

Dette indlæg blev udgivet i Croquis, tegning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s