Projekter

Jeg har ofte med undren og ærefrygt set de breve, de store kunstnere (jeg husker P. S. Krøyer f.eks.) sendte hjem til deres mæcener, hvor de med blækpennen hurtigt kradsede en lille skitse ned, af hvad de arbejdede med for tiden. Én ting er at være så heldig at få lavet et mesterværk, men så nonchalant at kunne fremmane det med lidt blækklatter, må være mere end held – selvtillid, og dygtighed til at have den i.

Jeg har ikke nogen mæcen (heldigvis? måske, måske ikke) og jeg føler heller ikke rigtigt jeg er så selvsikker eller dygtig, at sammenligningen helt giver mening. Men jeg føler faktisk, at jeg nu har et så godt greb om motiver og hvad jeg vil med dem, at jeg kan rapportere på en lignende måde, hvad jeg arbejder med lige nu. Skitserne tog ca. en time til sammen at lave og repræsenterer nogle af de “projekter” ,jeg har kørende – mere eller mindre begyndt og færdiggjort.

EPSON MFP image

Jeg skrev i løbet af sømmeren, at jeg havde brugt tiden på at male en røde låge, men at den kunne jo ikke komme på bloggen. Men det kan den godt – nu vil jeg male den igen 🙂

sneak1.jpg

Allerede i aften kommer næste afsnit i føljetonen “Ugens Blomst”

EPSON MFP image

Spansk gade. Jeg har nogle virkeligt fine billeder fra en tur til Spanien fra mange år siden. Nu har jeg malet et par olieskitser, som bare lige mangler det sidste lag, før de kan blive præsenteret.

EPSON MFP image

Jeg vil gerne lave en lille serie om smukke danske byer. I sidste uge besøgte jeg Mariager, som jeg gerne vil dokumentere gennem forskellige malerier.

EPSON MFP image

Jeg har snart i et halvt år studeret, læst og noteret og tegnet barok til et snakke-nørde-indlæg til min meget langtrukne kunsthistoriske føljeton.

Den seneste uge har jeg været syg, og jeg har derfor ikke nået alt det jeg ville. Så føles det faktisk lidt som et plaster på såret at få “indtaget” nogle af motiverne på denne måde. Haps! 🙂

_________

(English recap: In this post I report on some of the many projects I am working on at the moment in a couple of quickly done drawings.)

Dette indlæg blev udgivet i tegning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s