Askepot IV

Han købte da også nye klæder og perler og ædelstene til sine to døtre. På hjemvejen løb han mod en gren, som puffede hatten af hovedet på ham, og han huskede nu, hvad Askepot havde bedt ham om, og brækkede den af. Da han kom hjem, gav han hver af sine døtre, hvad de havde ønsket sig. (Akvarel og blæk, 19×20)

Askepot4

Jeg er ikke særligt tilfreds med denne skitse. Interiøret er genbrug fra Askepot III, jeg synes faderens figur til højre ødelægger kompositionen, men han skal jo placeres et sted, gulvet er et perspektivisk fejlskud (pga. dovenskab, jeg ved jo godt hvordan man gør, men jeg fik altså ikke lige gjort det…), Askepot er alt for kedelig at se på til at være heltinde (det giver selvfølgelig mening i forhold til historien, men heltinden skal jo gerne være lidt mere interessant at se på) grenen er også lidt for kedelig… Men jeg kan godt lide lyset udenfor, og måske er det bare ikke en scene, der ligesom Askepot II taler til min smag.

_________

(English recap: In this post I present my fourth sketch for illustrating Cinderella. I am not very satisfied with it, but some of my problems with it may be inseparable from the fact that the depicted scene does not really seem to inspire me like Askepot II did. I like the light outside the window though.)

Dette indlæg blev udgivet i Akvarel, Illustrationer. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s