Rapunzel IV

Et par år efter red kongens søn en dag gennem skoven og kom forbi tårnet. Han hørte nogen synge så dejligt, at han holdt stille og lyttede. Det var Klokkeblomst, der i sin ensomhed søgte at fordrive tiden med at synge. (blæk og lidt gouache, 24×12)

RapunzelIV

Jeg er meget lidt tilfreds med denne serie illustrationer til Rapunzel. Det ville kræve en del mere arbejde af mig, hvis de skulle komme i nærheden af mit ønske om mindre kontur og mere arbejde med flydende blæk; jeg ville nemlig skulle kende kompositionen virkeligt godt og have lagt en grundig slagplan, før jeg gik i gang med blækken.

Hvis jeg skulle arbejde videre med denne illustration, ville jeg forsøge at få mindre kontur, mere flydende blæk, særligt i skoven til venstre. Desuden ville jeg prøve at forenkle kompositionen ved at dyrke mere simple lysretninger, så lyset ikke falder spredt udover fladen, men fokuseres i bestemte områder/linjer.

____

(English recap: A new illustration in black and white (ink drawing) for Rapunzel. I am not really satisfied. But I guess this is what practising looks like 🙂 )

Dette indlæg blev udgivet i Illustrationer, tegning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s